Близнюкiвська районна рада

.

Переглядів: 744

Члени постійної комісії з питань економіки, бюджету внесли чергові зміни до районного бюджету на поточний рік

      В рамках підготовки до пленарного засідання ХХІV позачергової  сесії районної ради, пленарне засідання якої відбудеться 11 травня 2018 року, членами постійної комісії районної ради з питань економіки, бюджету та фінансової діяльності під керівництвом голови постійної комісії Олексія Дідоренка 7 травня схвалено та рекомендовано до затвердження чергові зміни до районного бюджету на 2018 рік та розглянуто інші нагальні питання, які стосуються всіх сфер діяльності району.

      Активну участь в роботі комісії та в обговоренні питань черги денної засідання взяли голова районної ради Володимир Бреус, голова районної державної адміністрації Анатолій Калашник, фахівці районної ради та керівники структурних підрозділів райдержадміністрації.

      За пропозицій районної ради та районної державної адміністрації, на розгляд пленарного засідання ХХІV сесії районної ради виноситься низка питань щодо внесення змін та доповнень до районних програм.

     Тож члени постійної комісії після жвавого обговорення погодили проекти рішень та винесли на розгляд пленарного засідання позачергової сесії зміни до Програми економічного і соціального розвитку Близнюківського району на 2018 рік, Програми удосконалення медичної допомоги населенню Близнюківського району на 2018-2020 роки» та до Програми фінансової підтримки Близнюківського районного  спеціалізованого комунального підприємства «ГОСПОДАР» на 2018-2020 роки.

      Основні положення проекту Програми забезпечення публічної безпеки і порядку та протидії злочинності на території Близнюківського району на 2018-2019 роки членам постійної комісії представив завідувач сектору взаємодії з правоохоронними органами, оборонної, мобілізаційної та режимно-секретної роботи апарату райдержадміністрації Цапенко С.А.

      Щодо внесення змін до районного бюджету на 2018 рік, то депутати одноголосно підтримали пропозиції районної державної адміністрації, представлені начальником фінансового управління районної державної адміністрації Світланою Скупченко, і вирішили погодити проект рішення «Про внесення змін до рішення районної ради від 21 грудня 2017 року 488-VІI  “Про районний бюджет на 2018 рік” та додатків до нього» та рекомендували його до затвердження.

     Проектом рішення  пропонується збільшення доходів та видатків загального та спеціального фондів районного бюджету на загальну суму 197,0 тис.грн. за рахунок цільових субвенцій від сільських рад, а також затвердження внутрішніх змін згідно клопотань відділу освіти, молоді та спорту Близнюківської районної державної адміністрації, Близнюківської районної ради та управління соціального захисту населення  Близнюківської районної державної адміністрації.

    Членами постійної комісії була підтримана пропозиція голови районної ради Володимира Бреуса та голови районної державної адміністрації Анатолія Калашника щодо виділення коштів з районного бюджету для Близнюківської дитячої музичної школи на придбання цифрового фортепіано.

     Насамкінець члени постійної комісії схвалили та рекомендували до затвердження розмір кошторисної заробітної плати на 2018 рік при визначенні вартості будівництва (нового будівництва, реконструкції, реставрації, капітального та поточного ремонту, технічного переоснащення) об’єктів, що здійснюється за рахунок коштів районного бюджету, коштів комунальних підприємств, установ та організацій Близнюківської районної ради, який становить 6369,64 грн.

      За підсумками розгляду питань черги денної засідання, членами постійної комісії прийнято рішення винести дані питання на розгляд ХХІV позачергової сесії районної ради як такі, що потребують негайного розгляду.



« повернутися до списку новин