Близнюкiвська районна рада

.

Переглядів: 734

Картинки по запросу графік роботи цоп

      03 травня 2018 року на своє засідання зібралися члени постійної комісії з питань екології, комунальної власності та житлово – комунального  господарства  Близнюківської районної ради на чолі з головою комісії Овчінніком Володимиром  Миколайовичем.   

     Засідання комісії відбулося в рамках підготовки до проведення позачергової ХХІV сесії VІІ скликання районної ради.

     На засіданні постійної комісії розглядалися слідуючи питання:

- Про надання попередньої згоди на прийняття зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області у спільну власність територіальних громад сіл, селища Близнюківського району Харківської області книг, придбаних на виконання  Програми розвитку культури  і туризму Харківської  області на 2014-2018 роки.

- Про встановлення розміру кошторисної заробітної плати на 2018 рік при визначенні вартості будівництва (нового будівництва, реконструкції, реставрації, капітального та поточного ремонту, технічного переоснащення) об’єктів, що здійснюється за рахунок коштів районного бюджету, коштів комунальних підприємств, установ та організацій Близнюківської районної ради.

- Про передачу на баланс Близнюківського районного спеціалізованого комунального некомерційного підприємства «Близнюківський  РЦПМД» автомобіля  ДЕУ-ЛАНОС  АХ 56-33 АТ.

- Про наміри передачі в оренду  майна спільної власності територіальних громад сіл, селища Близнюківського району Харківської області.

- Про надання в оренду майна спільної власності територіальних громад сіл, селища Близнюківського району Харківської області.

- Про лист завідуючої ДНЗ №1 «Теремок» Зуєвої А.В.

      З усіх питань порядку денного засідання постійної комісії з питань екології, комунальної власності та житлово – комунального  господарства Близнюківської районної ради члени комісії одноголосно прийняли рішення.



« повернутися до списку новин