Близнюкiвська районна рада

Члени постійної комісії з питань освіти, охорони здоров’я, соціального захисту населення, культури та роботи з молоддю погодили зміни до районних програм

Переглядів: 718

       18 серпня відбулося засідання постійної комісії з питань освіти, охорони здоров’я, соціального захисту населення, культури та роботи з молоддю.

          На вимогу часу, депутати розглянули та рекомендували до затвердження зміни до низки районних програм.

      Заступник начальника, начальник відділу грошових виплат та компенсацій управління соціального захисту населення Близнюківської районної державної адміністрації Олена Гришко на розсуд членів комісії винесла пропозиції щодо внесення змін до комплексної Програми соціального захисту населення Близнюківського району на 2016-2020 роки та до Програми зайнятості населення Близнюківського району на період до 2017 року. Нововведення спрямовані на соціальний захист багатодітних сімей та учасників антитерористичної операції і членів сімей загиблих учасників АТО.

      Заслухавши інформацію заступника голови райдержадміністрації Олени Ляпкало, депутати рекомендували до затвердження на сесії районної ради зміни і до низки освітянських програм. Нагальність внесення даних змін викликана змінами в структурі районної державної адміністрації, зокрема, зі зміною назви відділу освіти, який з 01 липня 2016 року перейменовано в «відділ освіти, молоді та спорту Близнюківської районної державної адміністрації».

      Насамкінець члени постійної комісії розглянули колективне звернення батьків учнів Башилівської загальноосвітньої школи та депутатського корпусу Блашилівської сільської ради щодо залишення на території сільської ради початкової школи. Після тривалого обговорення, члени постійної комісії прийшли згоди надати відповідь щодо ліквідації даного навчального закладу та щодо підвозу учнів, які мешкають на території населених пунктів Башилівської сільської ради, для навчання до Верхньосамарської загальноосвітньої школи.



« повернутися до списку новин