Близнюкiвська районна рада

Засіданняпостійної комісії районної ради з питань економіки, бюджету та фінансової діяльності

Переглядів: 752

Затверджено медичну субвенцію на відшкодування вартості препаратів інсуліну та десмопресину та внесено інші зміни до районного бюджету на 2017 рік

       В рамках підготовки до пленарного засідання ХХ позачергової сесії районної ради, члени постійної комісії районної ради з питань економіки, бюджету та фінансової діяльності на чолі з заступником голови постійної комісії Оленою Ляпкало 7 листопада розглянули та схвалили пропозиції районної державної адміністрації щодо внесення змін до районного бюджету на 2017 рік.

      Заслухавши інформацію начальника фінансового управління райдержадміністрації Світлани Скупченко, депутати схвалили збільшення доходів та видатків загального та спеціального фондів районного бюджету на загальну суму 924,3 тис.грн. за рахунок цільових субвенцій від сільських та селищної рад. Дані кошти місцеві ради спрямували на потреби закладів освіти, культури та охорони здоров’я району.

      В ході засідання депутати здійснили перерозподіл видатків згідно клопотань головних розпорядників коштів – відділу освіти, молоді та спорту, відділу економічного розвитку і торгівлі  та управління соціального захисту населення райдержадміністрації.

      Під час засідання члени постійної комісії прийняли рішення щодо затвердження  медичної субвенції в розмірі 154,583 тис.грн. на відшкодування вартості препаратів інсуліну та десмопресину під час забезпечення хворих на цукровий та нецукровий діабет  – жителів відповідних адміністративно-територіальних одиниць через аптечні підприємства всіх форм власності

      В зв’язку з нагальною необхідністю та завершенням бюджетного року, члени бюджетної комісії розглянули та рекомендували до затвердження зміни до Комплексної  програми розвитку освіти Близнюківського району на 2017-2018 роки, до районної цільової соціальної Програми розвитку дошкільної освіти на  2012-2017 роки та до Програми фінансової підтримки Близнюківського районного  спеціалізованого комунального підприємства «ГОСПОДАР» на 2016-2017 роки.

   За підсумками розгляду питань черги денної засідання, членами постійної комісії прийнято рішення винести дані питання на розгляд ХХ позачергової сесії як такі, що потребують негайного розгляду.



« повернутися до списку новин