Близнюкiвська районна рада

Члени бюджетної комісії здійснили розподіл перевиконання доходів загального фонду районного бюджету за підсумками 7 місяців поточного року

Переглядів: 715

18 серпня під головуванням заступника голови постійної комісії Олени Ляпкало провела своє засідання постійна комісія з питань економіки, бюджету та фінансової діяльності Близнюківської районної ради.

          В ході роботи члени постійної комісії прийняли рішення щодо дострокового припинення дії районної Програми діяльності Комунального підприємства «Трудовий архів у Близнюківському районі, об’єднаний із селищною та сільськими радами району» на 2014 – 2018 роки» (зі змінами) в зв’язку з ліквідацією даного комунального підприємства.

      Під час засідання депутати підтримали пропозиції районної державної адміністрації щодо розподілу перевиконання доходів загального фонду районного бюджету на загальну суму 472,4 тис.грн., які на розсуд депутатів винесла начальник фінансового управління райдержадміністрації Світлана Скупченко. Левову частку цих коштів - 410,1 тис.грн. було виділено відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації задля належного функціонування навчальних закладів району під час опалювального сезону  

      Комунальному підприємству «Близнюківська ЦРЛ» спрямовано кошти в розмірі 12,8 тис.грн, а для управління соцзахисту населення райдержадміністрації – 35,7 тис.грн. З них на санаторно-курортне лікування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС 2 категорії спрямовані кошти в розмірі  30 тис.грн.

     Крім того, депутати погодили перерозподіл видатків загального фонду згідно клопотань головних розпорядників бюджетних коштів та інші субвенції, надані селищною та сільськими радами району, рекомендувавши до  затвердження на сесії відповідні зміни до районного бюджету на 2016 рік.



« повернутися до списку новин