Близнюкiвська районна рада

.

Переглядів: 775

Картинки по запросу герб украины

УКРАЇНА

БЛИЗНЮКІВСЬКА  РАЙОННА  РАДА  ХАРКІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

Р  О  З  П  О  Р  Я  Д  Ж  Е  Н  Н  Я

ГОЛОВИ РАЙОННОЇ РАДИ

18 червня 2018 року

смт Близнюки

         № 27-р  

 
Про скликання ХХVІ позачергової  
сесії Близнюківської районної ради
VІІ скликання
 

     Відповідно до статей 46, 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи пропозиції постійних комісій районної ради, керуючись статтями  15, 16, 75 Регламенту Близнюківської районної ради:

  1. Скликати ХХVІ позачергову сесію Близнюківської районної ради VІІ скликання, пленарне засідання якої провести 20 червня 2018 року о  10 годині в залі засідань районної ради.

       2. На розгляд сесії  винести питання:

          2.1. Про внесення змін до комплексної Програми соціального захисту населення Близнюківського району на 2016-2020 роки, затвердженої рішенням VІ сесії районної ради VІІ скликання від  25 лютого 2016 року (зі змінами).

          2.2. Про внесення змін до Програми фінансової підтримки Близнюківського районного  спеціалізованого комунального підприємства «ГОСПОДАР» на 2018-2020 роки, затвердженої рішенням ХХІV позачергової  сесії районної ради VІІ скликання від  11 травня 2018 року.

          2.3. Про внесення змін до «Програми удосконалення медичної допомоги населенню Близнюківського району на 2018-2020 роки», затвердженої рішенням   ХХІІ позачергової сесії районної ради VІІ скликання від  20 лютого 2018 року (зі змінами).

          2.4. Про надання згоди на співфінансування проекту «Створення комплексної системи благоустрою населених пунктів в Близнюківському районі Харківської області» за рахунок коштів районного бюджету Близнюківського району Харківської області.

          2.5. Про надання згоди на співфінансування проекту «Створення освітньо-культурного центру в рамках єдиного освітньо-культурно-спортивного простору в с. Садове Близнюківського району Харківської області» за рахунок коштів районного бюджету Близнюківського району Харківської області.

          2.6. Про внесення змін до рішення районної ради від 21 грудня 2017 року № 488-VІI  “Про районний бюджет на 2018 рік” та додатків до нього (зі змінами).

          2.7. Про затвердження Типової форми контракту з керівником комунального підприємства, організації, установи, закладу, що є об’єктом спільної власності територіальних громад сіл, селища Близнюківського  району Харківської області.

         2.8. Про укладання строкового трудового договору (контракту) з директором Комунального закладу «Криштопівський ліцей Близнюківської районної ради Харківської області».

         2.9. Про укладання строкового трудового договору (контракту) з директором Комунального закладу «Близнюківський ліцей Близнюківської районної ради Харківської області».

         2.10. Про призначення грошового заохочення Близнюківської районної  ради кращому педагогічному працівнику Близнюківського району за підсумками 2017/2018 навчального року.

         2.11. Про призначення стипендій Близнюківської районної  ради обдарованим і талановитим учням навчальних закладів Близнюківського району за підсумками 2017/2018 навчального року.

        2.12. Про затвердження Положення про філію Комунального закладу «Близнюківський ліцей Близнюківської районної ради Харківської області».

        2.13. Про зміну назви Бурбулатівської філії  Близнюківської загальноосвітньої школи      І-ІІІ ст. Близнюківської районної ради Харківської області на Бурбулатівську філію Комунального закладу «Близнюківський ліцей Близнюківської районної ради Харківської області».

        2.14. Про зміну назви Квітневої філії  Близнюківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. Близнюківської районної ради Харківської області на Квітневу філію Комунального закладу «Близнюківський ліцей Близнюківської районної ради Харківської області».

        2.15. Про зміну назви Острівщинської філії  Близнюківської загальноосвітньої школи       І-ІІІ ст. Близнюківської районної ради Харківської області на Острівщинську філію Комунального закладу «Близнюківський ліцей Близнюківської районної ради Харківської області».

        2.16. Про утворення Самійлівського  освітнього округу Близнюківського району Харківської області.

        2.17. Про призначення Дернової Наталії Олександрівни на посаду директора комунальної установи «Близнюківський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)»  за строковим договором. 

        2.18. Про внесення змін до  Положення про порядок передачі в оренду майна, що є спільною власністю територіальних громад сіл, селища Близнюківського району Харківської області.

        2.19. Про депутатські запити.

        2.20.  Різне.

 

3. Виконавчому апарату районної ради забезпечити підготовку матеріалів до розгляду на пленарному засіданні районної ради

4. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

 

Голова районної ради                                         В. Бреус

 



« повернутися до списку новин