Близнюкiвська районна рада

.

Переглядів: 420

За рахунок міжбюджетних трансфертів від селищної та сільських рад району  дохідну та видаткову частини загального фонду  районного бюджету поповнено на 1,285 млн.грн.

     11 лютого, з метою забезпечення своєчасного та цільового використання міжбюджетних трансфертів, під керівництвом заступника голови постійної комісії Олени Ляпкало провела своє засідання постійна комісія районної ради з питань економіки, бюджету та фінансової діяльності.

    Активну участь в роботі комісії взяли голова районної ради Володимир Бреус та перший заступник голови районної державної адміністрації Василь Протасов.

    Члени постійної комісії погодили пропозиції Близнюківської районної державної адміністрації щодо затвердження інших субвенцій, виділених Близнюківською селищною радою, а також Софіївською, Самійлівською, Семенівською та Берестівською сільськими радами, які представила начальник фінансового управління Близнюківської районної державної адміністрації Світлана Скупченко.

   Кошти, виділені сільськими радами для медичних закладів району, спрямовані на придбання медикаментів, паливно-мастильних матеріалів, вугілля для забезпечення безперебійного функціонування закладів первинної ланки медицини.

  Близнюківська селищна рада спрямовує кошти на виконання "Програми удосконалення медичної допомоги населенню    Близ-нюківського району на 2018-2020 роки" на придбання матеріалів для поточного ремонту відділення паліативної допомоги КП «Близнюківська центральна районна лікарня».

   Освітянам сільські ради спрямовують кошти на забезпечення харчування учнів та підвозу їх до навчальних закладів (придбання паливно-мастильних матеріалів та запчастин до шкільних автобусів), на забезпечення розвитку гурткової роботи.

   З метою забезпечення пожежної безпеки в закладах дошкільної освіти, які функціонують на території Близнюківської селищної та Софіївської сільської рад, з місцевих бюджетів цих рад виділено кошти для реалізації вищезазначених заходів.

   Так, Близнюківська селищна рада фінансує оплату послуг з поточного ремонту блискавкозахисту будівель дошкільних навчальних закладів та придбання матеріалів для забезпечення пожежної безпеки закладів.

    Софіївська сільська рада, в свою чергу, виділяє кошти на  оснащення автоматичною установкою пожежної сигналізації та оповіщення про пожежу, виготовлення проекту для оснащення автоматичною установкою для проведення пожежної сигналізації для Софіївського ДНЗ.

  Подальше затвердження вищезазначених міжбюджетних трансфертів  відбудеться на пленарному засіданні чергової сесії Близ- нюківської районної ради.



« повернутися до списку новин