Близнюкiвська районна рада

З Днем Перемоги!

Переглядів: 779

ШАНОВНІ  МЕШКАНЦІ ТА ГОСТІ    БЛИЗНЮКІВЩИНИ!

Вітаю вас  з 71-ю річницею Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!

 Це свято є винятково важливими для всіх поколінь українців. Воно об’єднують нас навколо великого подвигу наших дідів та прадідів, які боролися за свободу, захищали свою землю та очистили Європу від нацистської навали.

 Подвиг визволителів – це абсолютна цінність, яка не залежить від часу, ідеології, політичних подій. Стійкість, патріотизм, самовідданість старшого покоління на полях битв і на трудовому фронті в ім’я перемоги  над нацизмом – справжній приклад героїзму для прийдешніх поколінь.

Україна заплатила надзвичайно високу ціну за свою свободу. Більше ніж десять мільйонів її синів та дочок  віддали життя за право жити вільно на рідній землі.

В ці святкові дні  ми  згадуємо тих, кого немає серед нас, уславлюємо   переможців у найжорстокішій війні, яку не знало людство. Ми низько склоняємо  голови перед ветеранами війни та  віддаємо глибоку шану  Дітям війни, які на своїх плечах винесли тягар у повоєнні роки та підняли країну з руїн.

Шановні ветерани! Ваш подвиг  непідвладний часу, як і безмежна наша вдячність всім, хто відстояв мир та незалежність нашої Батьківщини.

Бажаю вам міцного  здоров’я, чудового настрою в цей святий і сумний для всіх нас день. Хай не болять Ваші рани, хай щастя і радість не переводяться у Ваших оселях, нехай у родинах панує добробут та благополуччя! Довгих Вам літ щасливого та мирного життя!

Голова Близнюківської районної ради                  Володимир Бреус


 



« повернутися до списку новин