Близнюкiвська районна рада

Засідання бюджетної комісії

Переглядів: 766

Члени бюджетної комісії рекомендували до затвердження на пленарному засіданні сесії зміни до районного бюджету на 2016 рік

         10 червня під головуванням заступника голови постійної комісії Дідоренка О.Г. провела своє засідання постійна комісія з питань економіки, бюджету та фінансової діяльності Близнюківської районної ради.

           В ході роботи члени постійної комісії прийняли рішення щодо підвищення на 10% вартості харчування вихованців в дошкільних навчальних закладах, які знаходяться в спільній власності територіальних громад сіл, селища Близнюківського району у літній оздоровчий період 2016 року та встановили її в розмірі 16,50 грн. на одну дитину в день.

      Задля можливості придбання оргтехніки районним комунальним підприємством «Трудовий архів у Близнюківському районі, об’єднаний із селищною та сільськими радами району» , члени постійної комісії погодили проект рішення щодо внесення змін до відповідної Програми, передбачивши кошти в розмірі 3 тис. грн. на придбання принтера.

     В ході засідання депутати підтримали пропозиції районної державної адміністрації щодо розподілу вільних залишків коштів районного бюджету загального фонду на загальну суму в розмірі 42487 грн. Зокрема, кошти в розмірі 18,9 тис.грн. спрямовано відділу освіти Близнюківської райдержадміністрації, з них 439 грн. – на заміну та перевірку трифазного електролічильника прямого вмикання для Будинку дитячої та юнацької творчості; 1 тис.грн. – на оплату рахунків за класні журнали,табелі для загальноосвітніх шкіл, 7 тис.грн. – на повірку газових лічильників та сигналізаторів газу; 1,5 тис.грн. - на придбання газового лічильника для Садовської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

     З метою здійснення компенсаційних виплат на пільговий проїзд автомобільним траспортом окремим категоріям громадян управлінню соціального захисту населення Близнюківської райдержадміністрації виділені кошти в розмірі 3548 грн.

     На фінансову підтримку новоствореного Близнюківського районного спеціалізованого комунального підприємства «ГОСПОДАР» спрямовано 20 тис.грн.

     Крім того, депутати погодили перерозподіл видатків загального фонду згідно клопотань головних розпорядників бюджетних коштів та інші субвенції, надані сільськими радами району, рекомендувавши до  затвердження на сесії відповідні зміни до районного бюджету на 2016 рік.



« повернутися до списку новин