Близнюкiвська районна рада

.

Переглядів: 743

Картинки по запросу графік роботи цоп

 

      В рамках підготовки до пленарного засідання ХХІІІ позачергової  сесії районної ради, пленарне засідання якої відбудеться 06 березня 2018 року, 28 лютого 2018 року о 10 годині відбулося засідання постійної комісії з питань регламенту, депутатської етики, забезпечення діяльності депутатів, законності та правопорядку Близнюківської районної ради на чолі з заступником голови постійної комісії Вікторією Калінченко.

      Активну участь в роботі комісії та в обговоренні питань черги денної засідання взяли голова районної ради Володимир Бреус  фахівці районної ради, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, представник відділу право просвітництва Первомайського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

      Члени постійної комісії заслухали, схвалили низку районних програм та рекомендували до затвердження на сесії районної ради серед яких: Програма економічного і соціального розвитку Близнюківського району на 2018 рік; Програма надання безоплатної правової допомоги населенню Близнюківського району на 2018-2020 роки; Програма забезпечення виконання Близнюківською районною державною адміністрацією делегованих їй районною радою повноважень на 2018 рік; Районна програма військово-патріотичного виховання молоді та участі населення у заходах оборонної роботи на 2018-2020 роки; Цільова Програма розвитку цивільного захисту Близнюківського району на 2018-2020 роки та Програма створення та накопичення матеріального резерву Близнюківського району на 2018-2020 роки.

     Схвалено пропозиції керівників управлінь та відділів райдержадміністрації щодо внесення змін до ряду районних програм, які раніше були затверджені та діяли протягом минулих років. За наслідками розгляду даних питань члени постійної комісії рекомендували до затвердження змін до  Програми протидії організованій злочинності, корупції та тероризму на території Близнюківського району на 2017-2019 роки, до Програми соціального захисту населення Близнюківського району на 2016-2020 роки та до Комплексної Програми розвитку освіти Близнюківського району на 2017-2018 роки.

     Розглянуто та підтримано питання внесення змін до Регламенту та внесення змін про офіційний веб-сайт Близнюківської районної ради, в зв’язку зі зміною назви адреси веб-сайту та назви електронної адреси районної ради,  про що проінформувала керуюча справами виконавчого апарату районної ради Ірина Шепеньова.

      Про зміни, що плануються внести до плану діяльності Близнюківської районної ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2018 рік проінформував радник голови районної ради Борис Мухін та коротко повідомив про те, що метою даних змін буде механізм передачі майна в оренду в зв’язку з реформами в медицині, освіті та соціального захисту населення.

      Одним з основних було питання створення Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Близнюківської районної ради для дітей з особливими освітніми потребами, про що коротко повідомив начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Леонід Бондаренко. 

      За підсумками розгляду питань черги денної засідання, членами постійної комісії прийнято рішення винести дані питання на розгляд ХХІІІ чергової сесії районної ради.



« повернутися до списку новин